Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@18:09:21 GMT

شماره 162 هفته نامه آتيه نو منتشر شد

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۰۴۴۱۹

شماره 162 هفته نامه آتيه نو منتشر شد

خبرگزاري آريا- شماره يکصد و شصت و دوم هفته نامه «آتيه نو»، نشريه تخصصي حوزه رفاه و تامين اجتماعي، صبح امروز، يکشنبه ٧ مرداد ١٣٩٧ توسط موسسه فرهنگي هنري آهنگ آتيه منتشر شد.
به گزارش خبرگزاري آريا، «خطر محافظه‌کاري بيمه‌اي» عنوان روي جلد اين شماره از هفته نامه آتيه نو است که گزارشي درباره «تجربه گراني و افزايش قيمت‌ اقلام اساسي و احتمال تغيير در الگوهاي بيمه‌‌پردازي» را نمايندگي مي کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته اين هفته نامه، «اين روزها خبرهاي ضد و نقيضي از اقتصاد ايران مخابره مي‌شود. بازار بورس به لطف افزايش اخير در نرخ‌ ارز اصطلاحا سکه‌شده و شاخص کل نيز با رشدي بي‌سابقه رکوردها را جابه‌جا کرده است. بي‌ثباتي بازار ارز و بگير و ببندهايي که پس از آن رخ داد، بازارهاي سکه، خودرو و مسکن را ملتهب و آن‌هايي هم که به منابع ارزي قابل‌توجهي دسترسي دارند ترغيب کرده دروازه‌هاي کشور را بر حجم انبوهي از کالاهاي بعضا غيرضروري باز کنند. دولت هم که اين روزها فشارهاي زيادي را بابت شيوه مديريت اقتصاد تحمل مي‌کند، اقداماتي را براي فروکش‌کردن «عطش دلاري» و سامان‌يابي دوباره اقتصاد در دستور کار قرار داده است. در بطن جامعه، اما اتفاق‌ها به نحو ديگري رقم مي‌خورند. ترس از تبعات اقدام آمريکا در خروج از برجام و بازگشت تحريم‌ها بر فضاي عمومي و شاخص‌هاي اقتصادي سايه انداخته است. از کاهش ارزش پول ملي گرفته تا پيش‌بيني ميزان رشد اقتصادي و حتي تغيير در نرخ تورم که صاحب‌نظران مي‌گويند امسال دوباره فنر آن رها مي‌شود، مطلوب‌ نظر کنشگران خرد نيست. بيشتر صحبت‌ها حول گراني و رشد بي‌حدوحصر قيمت‌هاست و اين براي اقشار و گروه‌هاي فقير و آسيب‌پذير و حتي طبقه متوسطي‌ها که زير منگنه فشارهاي معيشتي هستند، بر سر دوراهي انتخاب قرار داده است. انتخاب‌ ميان اينکه از کدام بخش از خرجشان بزنند تا با دخلشان جور دربيايد و احيانا قدرت خريد در حال سقوطشان را نجات دهند. بررسي‌ها نشان مي‌دهد، مردم به‌خصوص مزدبگيران در اين‌گونه مواقع در نحوه هزينه‌کرد خود، محافظه‌کارتر مي‌شوند و تا آنجا که مي‌توانند از برخي اقلام خوراکي و غيرخوراکي خود صرف‌نظر مي‌کنند، اما آيا مي‌توان تحولات اقتصادي اخير را پيش‌نمايشي براي تغيير در الگوي رفتار بيمه‌اي مردم دانست؟ دست‌کم تجربه اواخر دولت دهم چنين چيزي را نشان مي‌دهد.»

شطرنج رفاه
«شطرنج رفاه» عنوان گزارشي است که در آن هفته نامه آتيه نو « ديدگاه‌هاي مختلف درباره مفاد لايحه دوفوريتي تفکيک وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعي» را مرور کرده است. به نوشته اين هفته نامه، « در شرايطي که التهابات بازار ارز و افشاي تخلف‌هاي گسترده مالي در اين زمينه، موجي از انتقادات را در سطح جامعه و رسانه‌ها برانگيخته و دولت با تمام قوا درصدد مديريت‌کردن فضاي اقتصاد و رفع دغدغه‌هاي مردم است، در اقدامي غيرمنتظره خبر تصويب لايحه دوفوريتي تفکيک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي با هدف ايجاد دو وزارتخانه «رفاه و تامين‌اجتماعي» و «کار و تعاون» از سوي دولت و در روزهاي نخست مردادماه جاري انتشار يافت  و آن‌‌طور که از شواهد پيداست اين هفته در دستورکار مجلس قرار مي‌گيرد. اما داستان اين لايحه  که طبق معمول موافقان و مخالفاني دارد، چيست؟ به‌ويژه آنکه حتي کساني که پنج سال پيش و در آغاز کار دولت يازدهم، زمان را براي احياي قانون نظام جامع رفاه و تامين‌اجتماعي و تشکيل دوباره وزارت رفاه و تامين‌اجتماعي مناسب مي‌دانستند، اين بار با شگفتي از تصويب اين لايجه در دولت و در شرايطي که اولويت‌هاي اجرايي فراواني پيش‌روي کشور است، ياد مي‌کنند و مي‌پرسند:آيا حالا زمان مناسبي براي تفکيک دوباره است، آيا اين کار، شدني است و دولت مي‌تواند نظر موافق اکثريت مجلس را به آن جلب کند، يا آن‌طور که موضع‌گيري‌هاي نمايندگان کارگري و برخي مجلسيون نشان مي‌دهد، شانس چنداني براي اضافه‌شدن يک وزير ديگر به کابينه‌ دوازدهم نيست؟»

شرايط تکفل بيمه‌اي والدين چيست؟
در اين شماره از آتيه نو، محمد حاجي بابايي، کارشناس تامين اجتماعي به سوال هايي درباره شرايط تکفل بيمه‌اي والدين پاسخ گفته است. به نوشته حاجي بابايي، «بر اساس قانون تامين‌اجتماعي، پدر و مادر بيمه‌شده مي‌توانند در صورت احراز شرايط، تحت کفالت بيمه‌شدگان يا مستمري‌بگيران قرار گيرند و از مزاياي مقرر در قانون از جمله دريافت دفترچه بيمه درماني، استفاده از کمک‌هزينه پروتز و اروتز، برخورداري از تمام يا بخشي از مستمري بازماندگان در صورت فوت فرزند خود که بيمه‌شده يا مستمري‌بگير هستند، بهره‌مند شوند.»

عنوان برخي ديگر از مطالب شماره ١٦٢ هفته نامه آتيه نو
توصيه‌هاي امنيتي براي دريافت خدمات الکترونيکي از سازمان تامين‌اجتماعي
بحران صندوق‌هاي بازنشستگي، ابرچالش کشور است
قانون ممنوعيت به‌کارگيري بازنشستگان اصلاح شد
روزنه‌هاي تازه براي رفاه اجتماعي
مديريت اقتصاد خانواده به کمک کتاب
همه چيز از پايان‌نامه آغاز شد
کارت سبز ترکيه به عدالت درماني
و....

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هفته نامه آتيه نو منتشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۴۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سیستان و بلوچستان گفت: تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، خلیل احمد سلامی صبح امروز در نشست با مدیرکل شیلات استان تعاونی‌ها را یکی از ارکان اصلی مشارکت مردم در تولید و اقتصاد بیان کرد و اظهار داشت: با توجه به مزیت‌های سیستان و بلوچستان در بخش شیلات، احیای تعاونی های صید و صیادی می تواند باعث اشتغال‌زایی و رونق کسب و کار در منطقه شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: برای تحقق شعار سال باید از توانمندی اقشار مختلف مردم به‌ ویژه بخش تعاون استفاده کرد، چرا که دستیابی به توسعه بدون مشارکت عمومی مردم امکان پذیر نخواهد بود.

وی افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به علت وظایفی که عهده دار است و خدمات گسترده ای که به مردم می‌دهد، نقش مهم و محوری در تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" دارد .

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان به اهمیت "اقتصاد دریا محور" اشاره کرد و گفت: ظرفیت‌های خدادادی بکر در سواحل مکران و موقعیت جغرافیایی ارزشمند این منطقه، شرایط را برای رشد اقتصادی، بهبود وضعیت معیشت و ایجاد اشتغال تسهیل کرده است. 

سلامی ادامه داد: مجموعه دستگاه‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان برای کمک به فعالان اقتصادی و کارآفرینانی که در نقاط مختلف سیستان و بلوچستان بدنبال توسعه و اشتغال‌زایی باشند، پای کار هستند و از آنها حمایت می‌کنند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • از بازیگوشی در رشد کودک تا بیزبیز فراموش‌کار در رشد نوآموز
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟
  • سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • کارگران نمونه در گناوه تجلیل شدند